Hlavní obsah
Článek

Tahle pohádka plná vášně končí bez happyendu. V pondělí podala americká topmodelka polského původu Joanna Kruppa (44) oficiálně žádost o rozvod. Se svým manželem, majitelem nočního klubu Romainem Zagem, žila přes čtyři roky. Ale hned následující den si s ním vyrazila užít sluníčka na South Beach v Miami na Floridě.

Hvězda televizního pořadu Real Housewives of Miami do rozvodových papírů podaných k soudu vepsala, že jejich manželství je nevratně poškozeno. O to více asi lidé nechápali, když je následně viděli spolu na pláži v uvolněné náladě. Přesto bylo po chvíli jasné, že si Joanna nevymýšlí.

Připojil se k nim totiž pár jejich kamarádek, které jako by se už nemohly dočkat, až bude Zago oficiálně volný. Za chvilku už to vypadalo, jako by tomu tak bylo a manžel krásky s nimi vesele flirtoval a pózoval pro jejich selfie. Joanna to jen odměřeně, možná trochu smutně pozorovala. Po chvíli se ale osušila, oblékla a měla se k odchodu. Až tehdy Zago hrátky s děvčaty ukončil a z pláže už zase odešli spolu.

„Jsme na dobré cestě to vyřešit a já jsem vděčná Romainovi, že mě v té věci podpořil. Je to dobré, hovoříme teď spolu více než kdy jindy,“ svěřila později kráska serveru DailyMail, jak na tom před rozvodem s manželem jsou. Podle magazínu TMZ je to tak, že se na rozvodu shodli obě strany a žádost o něj manželé podali společně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám