Hlavní obsah
Článek

Chtěli byste se zase krásně vyspat? Tak aby vás po ránu nebolela záda a klouby a cítili jste se odpočatí a plní energie? Právě teď je ten správný čas na nejvýhodnější nákup kvalitní české matrace. Na Matrace za hubičku právě probíhá výprodej matrací se slevou až -51 % a dopravou zdarma. Výběr je jednoduchý i pokud kupujete matraci poprvé. Akce končí 18.7. a skladové zásoby mizí, neváhejte.

Nejprodávanější české matrace: kolekce Favorit dnes až -50 % od 1999 Kč s dopravou zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jistota je jistota. Pokud si nejste jisti výběrem, dejte na ostatní a vyberte ty nejprodávanější! Vybrat si můžete celkem z pěti provedení od standardních po paměťové, tvrdší i měkčí – na své si přijde každý. Navíc každý Favorit má různě tuhé strany a kvalitní pratelný potah v ceně! Doprava je dnes po celé ČR zdarma a k vybraným typům dnes navíc dostanete polštář z paměťové pěny v ceně 490 Kč zdarma. K dodání již za 24 hod. Kolekci matrací Favorit můžete vyzkoušet i osobně na našich prodejnách v Praze a Plzni.

Hledáte matraci na chatu? Máme je v akci od 1379 Kč a dovezeme vám je zdarma.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vybrali jsme pro vás nejoblíbenější matrace na chatu či chalupu z naší kolekce, na kterých si odpočinete a hlavně ušetříte. Ať už jde o naší nejlevnější sendvičovou matraci Betta v akci za 1379 Kč či tvrdší bytelnou matraci Gamma vysokou 18 cm ve slevě za 1999 Kč, nebo další oblíbené matrace, všechny pro vás vyrábíme v Čechách a jsou ověřené stovkami zákazníků. Navíc mají snímatelné pratelné potahy, takže se skvěle udržují. Objednejte dnes a zítra můžou být u vás, dopravu máte od nás dnes zdarma.

Bolí vás záda či klouby a chcete konečně pořádnou matraci?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kolekce českých ortopedických matrací Premium od Matrace za hubičku.cz s technologiemi Airforce a 3D Rainbow jsme vyvinuli pro ty, kteří potřebují kvalitní matraci a trápí je problémy se zády či klouby, nebo jim chtějí předejít. Celkem je na výběr z 8-mi typů pro každou postavu a váhovou kategorii. Právě teď akční cena až -51 % navíc s polštářem s paměťové pěny v ceně 490 Kč k matraci jako dárek zdarma. Výroba v kterémkoli rozměru na míru. Matrace můžete vyzkoušet i osobně na našich prodejnách v Praze a Plzni.

Matrace v akci 1 + 1 v ceně od 2499 Kč za 2 ks dnes navíc s dopravou zdarma po celé ČR.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sháníte dvě matrace? Na Matrace za hubičku.cz ušetříte ještě více již při nákupu dvou kusů. Využijte naší akční nabídky na zvýhodněné sety 2 ks matrací za jednu cenu s dnešní slevou až -54 %! Doprava je po celé ČR zdarma a všechny matrace můžete ještě dnes vyzkoušet i osobně na našich prodejnách v Praze a Plzni.

Další články

Načítám