Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blahoslavení chudí duchem... Jak výstižné pro poslední epizodku v režii americké vadnoucí stále ještě slečny, herečky jménem Alicia Arden (54). Ačkoliv, když se podíváme na její herecký fond, zjistíme, že je to spíš ‘šmíra’, protože zajímavá není snad ani ta epizodní rolička v jednom díle seriálu Pobřežní hlídka.

Na druhou stranu, o podívanou se postarat věru dokáže. Její poslední scénka byla sice spíše z tak trochu jiného světa, zato určena pro širokou veřejnost. Alicia totiž tuhle během telefonátu potřebovala najít něco v kabelce. A znáte některé dámské kabelky, jako naschvál ne a ne se toho jednou rukou dopátrat. Nakonec si ale poradila. Jak, to ostatně vidíte na fotkách.

Chvilkama to sice vypadalo, jako by přímo uprostřed rušné ulice v Los Angeles vykonávala potřebu, ale při bližším průzkumu situace je vidět, že došlo k výše popsané akci. Co byste ostatně také od ženy, které za chvíli bude padesát, a přitom našla ve vlastních kalhotkách pokémona, čekali...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám