Hlavní obsah
Článek

Je jí šestnáct a už má za sebou víc úspěchů než většina jejích vrstevnic. Právě proto se jí asi říká nová Ewa Farna (30). Nelly Řehořová si zahrála po boku Terezy Kostkové ve Strašidlech a jejími rodiči ve Špuntech na vodě byli Tatiana Vilhelmová s Jiřím Langmajerem. Nyní vyrazila na prázdniny do Mexika mezi Maye. Podělila se nejen o hluboké duchovní zážitky, ale také o své fotky v plavkách!

Nelly se na poloostrově Yucatán zúčastnila turistických rituálů tamních domorodců, třeba i toho, při němž muži s chlapci tančí tanec jelena, ženy a dívky pak opice. Šaman u toho mává rukama a zazobaným návštěvníkům se pak vypráví, že jim právě vyčistil čakru.

V mladičké Nelly, která se věnuje nejen herectví, ale i zpěvu, takže nedávno natočila letní hit Žít jen svou láskou, to zanechalo hluboký dojem.

„Děti v mayské vesnici to mají velmi těžké a moc pro ně znamená, když si od nich turista něco koupí. Vyrábějí nádherné věci. Chodí maximálně do šesti tříd školy, na další vzdělání nemají rodiče peníze. Zasáhlo mě to. V budoucnu bych jim ráda pomáhala,“ tvrdí Řehořová, která si tak asi v následujících letech koupí další přívěsky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám