Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Vendulka utěšitelka z Básníků se po rozpadu manželství s režisérem Viktorem Taušem na nějakou dobu uklidila do ústraní. Nyní je opět připravena poškádlit pánské publikum.

Herečka, která si zopakovala roli v pokračování komedie Sněženky a Machři, se opět postavila před kameru. Eva Jeníčková (52) posílí sestavu seriálu Polda, který se na Primě dočká druhé řady. Zahraje si matku Igora Ozoroviče a utěšovat tentokrát bude Davida Matáska. Společně tak mohli zavzpomínat na své zkušenosti z filmu Jak Básnící přicházejí o iluze a jeho pokračování.

„Hraju maminku Andreje (Igor Ozorovič), která flirtuje s Davidem. To mezi oběma poldy vyvolává třenice, protože se to děje k Andrejově velké nelibosti,“ řekla Eva o své postavě. Udržovaná padesátnice se samozřejmě dočká i rozvernějších scén. Na záběrech z baru je zřejmé, že to Eva umí pořádně roztočit. Matásek si lepší posilu snad ani nemohl přát.

My jsme si s Davidem teď při natáčení Poldy zahráli úplně nejvíc, protože na minulých projektech jsme společné scény vlastně skoro nikdy netočili,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám