Hlavní obsah
Článek

Působení v dívčí kapele Spice Girls se všem pěti členkám bohatě vyplatilo. Nejenže se společně zapsaly do dějin populární hudby, ale navíc si přišly na pořádný balík peněz. Mel B ovšem své bohatství prohýřila.

Jmění bývalé členky Spice Girls bylo odhadováno na 38 miliónů liber (1,1 miliardy českých korun). Podle britského deníku Mirror nyní na jejím účtu zbývá pouhých 961 liber (28 tisíc českých korun).

Kam se peníze poděly? Mel B si zvykla žít na vysoké noze a neměla o svých financích přehled. Její konto dostalo zabrat také rozvodem se Stephenem Belafontem, který si na rozdíl od ní polepšil. S rozpadem manželství souvisí další značné ztráty. Zpěvačka se pokoušela prodat dům, v němž s exmanželem žili, za 7,2 miliónu liber. Po dvou týdnech ovšem jeho cena v nabídce realit spadla o 800 tisíc liber.

Mel B si vyhlédla nový podstatně skromnější domov v Los Angeles, ale její prostředky nestačí ani na dům za 1,5 miliónů liber. Bývalá Spice Girl už zaplatila zálohu, ale další finance shání po známých. Pokud se jí peníze nepodaří dát dohromady, přijde o vše.

„Není žádným tajemstvím, že Mel B na tom není vůbec dobře. Pokud záloha propadne, dostane se do ještě horší situace. Je bez peněz a prosí o pomoc své přátele,“ tvrdí zdroj z okolí zpěvačky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám