Hlavní obsah
Článek

Amerikou otřásl proces s Tobym Willisem (47), který se zviditelnil reality show, v níž účinkovala celá jeho početná rodina. Soud jej shledal vinným ze zneužívání dětí.

Hvězda reality show The Willis Family byla vyšetřována už v srpnu roku 2016, kdy byla obviněna ze znásilnění. Na soud se tehdy obrátila dívka, která měla být opakovaně zneužívaná ve věku tří až třinácti let. Willis se tehdy snažil utéct před spravedlností, ale policie jej zadržela v Kentucky, kam se dostal po ilegálním opuštění státu Tennessee.

Po tomto incidentu se přidala další tři obvinění. Dvanáctinásobný tatínek si v úterý vyslechl rozsudek, podle něhož má ve vězení strávit 40 let.

Willisovi se v USA proslavili jako obdoba Kelly Family. Kočovná zpívající rodina se jako The Willis Clan dokonce dostala do čtvrtfinále soutěže America´s Got Talent. Americká televizní stanice TLC neměla na účastníky rodinných reality show štěstí. Ze zneužívání dětí byl totiž obžalovaný také mnohonásobný otec Josh Duggar z pořadu 19 Kids and Counting.

Reklama

Další články

Načítám