Hlavní obsah
Článek

Nedávno mu skončilo třiatřicáté ozařování kvůli rakovině hrtanu, které způsobilo, že měl krk zvenku i zevnitř vyžraný do masa. Proto mu každé nadechnutí či pokus o polknutí vháněly slzy do očí. Jak je na tom herec Jiří Pomeje (†54) dnes, krátce předtím, než se dozví, zda je zdravý, nebo musí dál bojovat o život?

Kvůli potížím s krkem nemohl nedávno ani na pohřeb milovaného kamaráda, režiséra Vladimíra Drhy. Nyní je už ale jeho stav lepší.

„Jsem úplně v šoku z toho, jak se rychle Jirkovi krk uzdravuje. Po popálenině zbylo už jen zarudnutí, což je super!“ raduje se manželka herce a dabéra Andrea Pomeje. Jirka prý dostal zdarma od příznivkyně mastičku, která mu zázračně pomáhá. Ty, které používal předtím, nezabíraly.

„Jak dopadla léčba, zjistíme zanedlouho, až splasknou otoky a Jirka absolvuje vyšetření opět ve Vojenské nemocnici. Momentálně je ale doma dobrá nálada. Bylo těžké ustát všechny psychické stavy, nyní je to ale dobré,“ tvrdí Andy, že si vůbec nepřipouštějí možnou smutnou zprávu.

Jiří Pomeje se již před časem nechal slyšet, že kdyby ozařování nepomohlo, na následující chemoterapie by se vykašlal. Vše, tedy i jeho názor, se ale může změnit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám