Hlavní obsah
Článek

Stálice módní scény, brazilská modelka Izabel Goulart, má bezchybnou postavu. I ve svých dvaatřiceti letech zůstává atraktivním soustem nejen pro svého partnera, o téměř pět let mladšího německého fotbalového brankáře Kevina Trappa, který nyní působí v slavném klubu Paris Saint-Germain.

Když se podíváme na snímky z plážových a vodních hrátek těchto dvou hrdliček, je jasné, proč se Trappovi zabydlela v srdci právě tato veteránka módní značky Victoria's Secret.

Izabel je prostě úchvatná. Schválně se na ni podívejte do galerie, jak si radostně užívá plážového vítězství nad svým milým při hře. Nic ale není zadarmo. Ona na sobě stále tvrdě maká. Tato brunetka momentálně dělá kickbox, běhá, cvičí pilates, jógu a bůh ví co ještě. Aby ji nešetřili, nutí i své trenéry. „Říkám jim, aby mě trénovali, jako bych se chtěla stát v onom sportu profesionálkou,“ prozradila jedno z tajemství své bezchybné postavy.

Kráska a brankář spolu teď tráví dovolenou na řeckém ostrově Mykonos. Tenhle rok si vůbec užívají ostrovů. Není to snad ani měsíc, co spolu dováděli na březích španělské Ibizy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám