Hlavní obsah
Článek

Artur Štaidl (27) už ví, jak chutná sláva. Se svou kapelou Black Salát v sobotu večer vystupoval v rámci akce Rock campu 2011 v pražském rockovém klubu Vagon, a dokonce se vybíralo vstupné. Každý, kdo si stejně jako jeho tatínek Ladislav Štaidl, chtěl poslechnout syna zpěvačky Ivety Bartošové (†48) v akci, musel zaplatit sto korun.

A i když se zpěvačka nechala slyšet, že by si svého synka ráda poslechla naživo, nedorazila. Artur si to prý nepřál, protože prý Bartošová přitahuje moc velkou pozornost médií. To Ladislav Štaidl, u kterého teď Artur žije, si ale koncert svého syna nemohl nechat ujít.

„Tak co, jak se ti to líbí, tati?“ ptal se Artur svého otce bezprostředně po svém vystoupení. A Štaidl, který pozná hudební talent na sto honů, nemohl jinak, než Artura, který nejenže hraje na bicí, ale i zpívá, pochválit.

Do Vagonu dorazil i někdejší Ivetin manažer Jarek Šimek, který dosud nevynechal ani jeden Arturův koncert. „Ten kluk se každým vystoupením zlepšuje. Byl opět neskutečně dobrý,“ sdělil Super.cz Šimek.

Koncert trval do půl desáté večer, kdy Artur vyšel ven z klubu v doprovodu muže, který ho chránil vlastním tělem. Venku si ho převzal Štaidl, který svého synka za jeho výkon pochválil, společně nasedli do přistaveného vozu a odjeli domů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám