Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednu dobu to vypadalo, že z dcery Aleca Baldwina a Kim Basinger Ireland vyroste exhibicionistka, ukazující své poprsí na počkání. Blondýnka ale přišla k rozumu a v poslední době je o ní slyšet ne pro to, co jí kde vykukovalo, nebo že skončila na psychiatrii, ale v souvislosti s úspěchy na poli modelingu a také jejími názory ohledně zdravě vypadající ženské postavy.

Dcera hollywoodských hvězd chce být sama sebou a razí názor ‚taková jsem, berte, nebo nechte být‘, což je to nejlepší a nejrozumnější, co může udělat. Pro sebe i pro své fanynky, hlavně ty mladé. „Nebudu se za své tělo stydět, protože je bledé nebo že není jako tyčka,“ vzkázala mimo jiné těm, kterým se její postava nelíbí. Ona chce ukazovat realitu.

Nakolik reálné jsou její fotky na stránkách módních magazínů a kampaní, je věc jiná, přesto je chvályhodné, že Ireland téma ‚nebudu se za sebe stydět‘ vůbec otevřela. A fotky, na které se (po)díváte a jež sdílela na sociálních sítích, z žádného profi focení nejsou.

Reklama

Další články

Načítám