Hlavní obsah
Článek

V 90. letech se kanadská zpěvačka stala hudební senzací. Na úspěch přelomového alba se jí sice navázat nepodařilo, ale teď už má Alanis Morissette úplně jiné starosti, než sbírat hudební ceny a válcovat hitparády.

Zpěvačka byla na vrcholu kariéry v roce 1995, kdy prorazila s deskou Jagged Little Pill. Album, z něhož pocházejí hity Ironic a You Oughta Know, jí zajistilo obrovskou popularitu. Celosvětově se ho prodalo přes 33 miliónů kusů a Alanis se díky němu dočkala pěti cen Grammy. Následně vydala dalších pět nahrávek, ale ty už neměly na hudební scénu zdaleka takový dopad jako její debut.

Morissette má za sebou vztahy s hercem Ryanem Reynoldsem i zpěvákem Ryanem Adamsem. Toho pravého muže však potkala až před pár lety. V roce 2010 se provdala za rapera s pseudonymem Souleye. Společně mají šestiletého Evera a Onyx, která právě oslavila své první narozeniny. Rodinka si užívala společné chvíle u bazénu v Malibu. Zpěvačka, která výrazně zesvětlila vlasy, vypadala naprosto spokojeně a své potomky si fotila na mobil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám