Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V Hollywoodu se po letech zatracování konečně dočkal respektu, v soukromí však prožíval velké drama. Ben Affleck (51) se marně snažil zachránit manželství s Jennifer Garner, jehož rozpad zapříčinila hercova závislost na alkoholu.

Loňský rok nebyl pro Bena jednoduchý. S matkou tří společných dětí se definitivně usnesli na rozvodu a po úspěchu s oscarovým Argem se mu nedařilo ani profesně. Jako nový představitel Batmana si společně s Henrym Cavillem alias Supermanem vysloužil Zlatou malinu za nejhorší dvojici a jeho drama Pod rouškou noci, které také režíroval, navzdory ambicím skončilo bez diváků i filmových cen.

Ben a Jennifer se nakonec shodli, že si každý půjdou vlastní cestou. Kvůli dětem však udržují dobré vztahy. Affleck před časem přiznal, že za manželskou krizí stál alkohol a také jeho pracovní vytíženost.

Po období plném stresu se známý herec a režisér začal opět usmívat. Zásluhu na tom má producentka talk show Saturday Night Live Lindsay Shookus (37), která má být jeho novou láskou. Ben s ní tráví každou volnou chvilku a konečně vypadá spokojeně. Přítelkyni už si měl dokonce nastěhovat do svého domu v Los Angeles.

Americká média spekulují o tom, že jejich románek není žádnou novinkou. Ben a Lindsay se měli sblížit už v roce 2015, ale herec tehdy ještě nebyl připraven definitivně opustit Jennifer Garner a veřejně prožívat nový vztah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám