Hlavní obsah
Článek

Dnes jednapadesátiletá Britka Pamela Hunt bodybuildingu podstatnou část svého dosavadního života neholdovala. Chodila sice do fitka, aby vypadala k světu, ale na růst svalů se nezaměřovala. Vše se změnilo s přestěhováním se do Španělska před pár lety, kde se zamilovala do majitele fitka.

Do Španělska se Hunt stěhovala ještě s předchozím manželem Vincem, aby si ‚užili trochu toho sluníčka‘. Vedle toho si ale blondýna začala užívat i pohledů na nyní devětapadesátiletého bodybuildera a majitele fitka Raye. A propadla mu natolik, že svého hubeného nevyrýsovaného Vinceho po čase pustila k vodě.

„Když jsem poprvé vešla do fitka a uviděla Raye, řekla jsem si: Wow!“ popsala Pam svůj dojem. „Vince byl normálně stavěný a byl vyšší než Ray, ale svaly mi vždy přišly velmi atraktivní,“ dodala s tím, že ke svému muži byla upřímná a narovinu mu řekla, že už s ním být nechce.

Byl to risk, protože prý až poté napsala Rayovi textovku, že na něj myslí, ale neví, jestli je to vzájemné. Bylo. A prý i Vince to vzal sportovně a vztah jim přál.

Vzhledem k podmínkám, za jakých se Pamela a Ray seznámili, netrvalo dlouho, a i z ní se stala bodybuilderka. Svaly prý získala nejen posilováním, ale také konzumací vaječných bílků, kterých údajně vypije třicet denně. Tvarování postavy se stalo její vášní, jejím životním stylem. To mají s Rayem společné. A i díky tomu jej označuje za svou spřízněnou duši.

Reklama

Další články

Načítám