Hlavní obsah
Článek

Tak tomu říkáme pořádná změna! Zatímco dosud se v nejrůznějších soutěžích krásy objevovaly pořád dokola blondýnky, brunetky a zrzky, všechny jako přes kopírák, nyní se do finále čím dál populárnější soutěže Miss léta probojovala luxusní čokoládová kráska. Mrkněte nejen na její fotky!

Miss léta, která získává na prestiži tím víc, čím víc se bortí pověst původně největší „missí“ soutěže, zná první finalistky. Hned třináct dívek v bikinách bojovalo o to, aby se dostalo do symbolického bílého outfitu, jež dostávají právě účastnice finále. A ty si pak říkají Bílá armáda.

V pražském akvaparku se na jejich výběr přišla podívat hromada lidí, přes pět tisíc diváků. Většinu samozřejmě tvořili pánové, nechyběla ani porota, v níž byla třeba moderátorka Veronika Farářová.

Vítězkou se stala blondýnka Iveta Maurerová, druhé místo vybojovala Zora Bolková, třetí postupující se pak stala liberijská kráska Melody Krotká. I když není Češka, dlouhodobě v České republice žije, takže bez problémů splnila pravidlo soutěže, že účastnice musejí umět naším rodným jazykem.

Finalistky soutěže, jejíž další tři semifinálová kola pokračují v průběhu července, se divákům poprvé představily na závodišti v pražské Chuchli v rámci natřískané akce Ladies Day.

V létě pak budou navštěvovat IT tábor a další akce na podporu vzdělávání v IT oborech. Soutěž totiž pořádá neziskovka IT People právě kvůli lanaření studentů ke studiu technických oborů.

Reklama

Další články

Načítám