Hlavní obsah
Článek

O téhle mladinké zpěvačce už jsme na Super.cz informovali. Půvabná patnáctiletá brunetka zpívá v muzikálech v Brně, spolupracovala s Vladimírem Hronem a má pořádně rozjetou kariéru. Adéla Částková, která si říká pouze Adéla, si jde jednoznačně za svým cílem. Dala se na sólovou dráhu a chrlí jeden song za druhým.

Nedávno natočila klip ke svému novému singlu s názvem Sugar High, na který se můžete premiérově podívat na Super.cz. Na klipu spolupracovala celá řada tanečníků, protože se jedná o letní taneční pecku.

Klip vznikl pro píseň, kterou pro Adélu složil několikanásobný držitel cen Grammy Michael Jay, producent Céline Dion a autor songu Like Toy Soldiers od Eminema. „Michael je skvělý člověk a když jde o hudbu, ví, co dělá. Jsem strašně ráda za tuhle písničku a spolupráci. Je to trochu vybočení z toho, co dělám běžně, ale opravdu se to povedlo," říká Adéla.

Adéla je často přirovnávána k Ewě Farné, ale sama si to moc nepřipouští. "Ewa je super zpěvačka, ale já si jdu svojí cestou, dělám hudbu po svém a chci být prostě Adéla, nechci se k nikomu přirovnávat či někoho následovat," míní. "Řekla jsem si, že do muziky dám všechno. Chci ji dělat dobře pro mé fanoušky. Je to něco, co mě naplňuje a šíleně baví," dodala.

Adéla by se klidně mohla živit i modelingem. Během natáčení klipu Sugar High s režisérem Patrickem Kirschnerem vznikly fotky z dílny známého fotografa Petra Kozlíka. No posuďte sami, jak na nich vypadá.

Je to mladá holka, o které by každý mohl říct, že se může zajímat jen o sebe a o pubertální problémy, ale není tomu tak. Adéla také vzorně pomáhá. Zapojila se do projektu Nenech to být, který pod záštitou Ministerstva školství pomáhá a bojuje proti šikaně na školách. Od září se vydá jako host na tour s kapelou High Vibes a zamíří do většiny škol a měst v ČR.

Reklama

Další články

Načítám