Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) má za sebou náročnou divadelní sezónu, kterou úspěšně zakončil narozeninovým koncertem. A jakmile začaly divadelní prázdniny, našel ve svém zaplněném diáři pár dní volna a odjel si odpočinout do Krušných hor. Cílem cesty se stal Klínovec.

„Stejně jako v zimě, tak i v letních dnech si užívám pár dní volna ve svém oblíbeném ski areálu,“ sdělil nám zpěvák. Na horách zpěvák, který v příštím roce oslaví životní jubileum, čerpá nové síly a věnuje se především aktivnímu odpočinku.

„Podnikáme na kole výlety po okolí, dodržujeme zdravý životní styl, navštívili jsme také kozí farmu, ale večer si také dáváme pivo v místních hospůdkách,“ dodal Hůlka, který na hory odjel se svými kamarády.

Zpěvák si však dva měsíce prázdnin neužije, již od srpna zkouší roli Aramise v připravovaném muzikálu Michala Davida Muž se železnou maskou v Divadle Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám