Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Sisa Sklovska (58) by pro práci zapomněla snad i na vlastní smrt. Hvězda prvního interaktivního muzikálu na světě Naháči totiž před svým okolím zatajila vážné zranění. Den před vypadnutím ze slovenské taneční soutěži Let‘s Dance ji totiž taneční partner nadhodil tak nešťastně, až jí prasklo žebro. "Sisa nikomu nic neřekla a v šílených bolestech odtančila nejen v soutěži, ale dál pokračuje bez bandáže i ve zkouškách muzikálu," potvrdil Super.cz manažer zpěvačky Milan Kmec.

Sisa, která se s Danielou Šinkorovou bude střídat v roli hlavní postavy Bereniky, zranění zatajila nejen před porotou soutěže, ale i před svými nejbližšími. "I když je obrovská bojovnice, samozřejmě při tak bolestivém zranění nemohla tancovat naplno a vypadla. Až v pondělí šla k lékařům, kteří jí okamžitě zakázali jakoukoliv práci a chtěli jí žebra znehybnit, aby žebro lépe srostlo. Sisa však před sebou vidí jen práci a tak to odmítla. Existují pro ni jen Naháči," tvrdí manažer, podle kterého se Sklovska statečně držela, zpěv, dýchání nebo i obyčejné vstávání z gauče pro ni představovalo neuvěřitelné utrpení. "Dnes už se cítí mnohem lépe, ale léčení si vyžádá ještě nějaký čas," uvedl Kmec.

"Všiml jsem si, že na Sisu toho je moc. Do divadla chodila šíleně unavená a sotva pletla nohama, ale nikdo jsme netušili, že je tak vážně zraněná," diví se hudební producent a autor hudby Naháčů Jarek Šimek. Ten spolu s hlavními hvězdami muzikálu minulou středu pokřtil cédéčko. "Nejradši bych si nafackoval. Poděkoval jsem za spolupráci snad všem, jen na Ondru Gorčíka, bez nějž by deska nikdy nevyšla, jsem zapomněl," dodal Šimek.

Reklama

Další články

Načítám