Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z fotbalových průserářů, milovník luxusních aut a hodinek David Limberský poprvé odtajnil novou lásku. Není tedy až tak úplně nová. S modelkou Lenkou Olbertovou podle informací Super.cz randí fotbalový obránce už pořádně dlouho. A dlouho to také tajil.

Na sociální síti se chlubil už loni novou láskou, označoval ji jako paní Colombovou, její totožnost nepřiznával. "Romantika s novou láskou," napsal například. "Mám novou holku, nejhezčí v republice," pokračoval a její fotku nikdy neukázal.

Mělo to poměrně vážný důvod. Jeho holka totiž neměla jen jednoho kluka. Byla vdaná za podnikatele Šimona Leitnera. A ten jaksi o tom, že jeho kráska žije dva životy, neměl ani tušení. "Tvrdila mu, že má focení, práci v zahraničí a jela paralelně dva vztahy," řekl Super.cz zdroj. Vše prasklo teprve nedávno. Simon na vše přišel a manželství se pochopitelně rozhodl ukončit. I proto se nyní už může Lenka, která je milovnicí bohatých mužů a sportovců, chlubit novým úlovkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám