Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) na nejprestižnější párty filmového festivalu v Karlových Varech vynesla jednoznačně nejodvážnější a také nejkrásnější róbu večera. Tématem bylo světlo a Andrea to splnila dokonale.

"Cítím se jako víla. Byla to výzva. Zadala jsem to Jance Pištějové a věděla jsem, že to dá. Je to rafinované, sexy a šaty zahalují všechno, co mají. Je tam body, látka, není vidět nic. Je to show. Líbí se mi, že v Hollywoodu, herečky, modelky i zpěvačky to tak berou. Ukazují módu v jiném světle. Dnes je to o světle v šatech," řekla Super.cz Verešová.

Vedle šatů vynesla také luxusní šperky, a to diamanty v hodnotě 5 miliónů korun. "Pojištěné mám jen diamantové náušnice, prsten a také to, aby nic neuniklo. Je to zodpovědnost nosit takhle drahé šperky, věřím, že v tak dobré společnosti nehrozí, že by mi je někdo chtěl odcizit. A na pokoji máme trezor," dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám