Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každý rád nakupuje výhodně a každý je rád, když jeho domov vypadá k světu. Cítíte i vy, že je správná doba na změnu? Nenechte si ujít výhodné nabídky eshopu RodinneBaleni.cz, ušetříte peníze i čas.

3D povlečení ORCHIDEJ pro romantické duše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lákavé romantické motivy snadno učarují lidskému oku, a zejména v ložnici jsou dobrým doplňkem. Povlečení s motivem orchideje se netěší oblibě jen kvůli designu, výhodou je i jeho materiál, který má hladký povrch a příjemné hřejivé vlastnosti.

Puntíky jsou stále v kurzu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Puntíkům rozhodně ještě neodzvonilo, ba naopak jsou stále v kurzu. Pokud chcete i vy svou postel povléct do retro vzorů, pak si je neváhejte pořídit. Puntíkované povlečení Markéta je díky použití reaktivních barev odolnější vůči vyšším teplotám, a proto má delší životnost.

Bambusové ručníky a osušky MAYA – dokonalost v každém směru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bambusové osušky způsobily takovou malou revoluci, na rozdíl od těch obyčejných umí přirozeně odolávat nežádoucím bakteriím i kvasinkám. A to není vše! Už na první dotek ucítíte, že jsou jemnější, a navíc umí pojmout až čtyřikrát více vlhkosti než jejich bavlněné předchůdkyně. Jednoduchý moderní design vám nabídnou osušky MAYA.

Heboučké deky nejen na pláž

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bez dek to nejde po celý rok! V létě se bez nich neobejdeme u vody a táboráku, v zimě naopak u teplého čaje u televize, nebo kdykoliv je nám chladno. Na nákup heboučkých dek z mikrovlákna je správný čas právě teď, jejich ceny jsou nízké a výběr široký.

Dětské osušky s motivem roztomilých Mimoňů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Film Já, padouch 3 je právě v kinech, a tak není divu, že se zvedá nové vlna „mimoního“ šílenství. A že jich nemají vaše děti stále dost? Pořiďte jim osušku s motivy žlutých sympaťáků! Osušky jsou vyrobeny z kvalitního froté, které dobře saje, a díky své hebkosti vyhovuje dětské pokožce. Na pláži i doma si je vaše děti rády užijí.

Další články

Načítám