Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Markéta Konvičková (29) je už docela dlouho šťastně zadaná. Svého přítele úplně neskrývá, ale taky ho jen málokdo viděl. Svoji "paní Columbovou" konečně vyvedla na karlovarském festivalu do společnosti. Renda ji dokonce doprovázel na oficiální párty, tak se musel vyšvihnout, aby jim to spolu s dokonale vyladěnou partnerkou ladilo.

Markéta byla ve Varech pracovně jako zpěvačka. Sice před nedávnem natáčela film Muzzikanti, ale tam se pouze mihla, jinak propůjčila hlas představitelce jedné z hlavních ženských rolí, polské herečce Michalině Olszanské. "Po Tváři jsem dostala pár dalších nabídek, do filmů i do muzikálů, ale necítím, že by to byla vyloženě moje parketa. Chci se věnovat hlavně zpěvu," řekla nám Markéta.

"Vím, že je to horší a méně snadná cesta, abych se udržela v pěvecké konkurenci, ale vybrala jsem si. Baví mě to nejvíc. A Tvář mi přinesla i hodně dalších pěveckých nabídek. Zpěvem už se živím sedm nebo osm let. Nikdy jsem nemusela jít na brigádu a mohla si koupit lepší kabelku než moje spolužačky. Ale teď se mi víc otevřel trh. Předtím jsem vystupovala hlavně u nás na Moravě a ve Slezsku, nyní mám vystoupení po celé republice," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám