Hlavní obsah
Článek

Herec Jiří Krampol (85) poprvé na kameru promluvil o nemoci své manželky Hanky. Tu předevčírem vyzvedl z psychiatrického oddělení nemocnice na Karlově náměstí, kde pobývala dva týdny kvůli závislosti na lécích. Propustili ji kvůli nedostatku lůžek.

Jak je na tom Hanka nyní? "Kupodivu dobře, tváří se statečně. Zítra jedeme na výlet ke známým, snad se udrží," řekl Super.cz Krampol. "Bylo toho na ni moc, tři zlomeniny, do toho jsme se stěhovali, spousta věcí kolem. Být čtyři roky doma v místnosti je strašný. Nebyla mobilní, byla pořád doma, nemohla nikam. Měla to hodně těžký, má," vysvětluje Krampol.

Jeho žena by potřebovala delší hospitalizaci, ale Krampol doufá, že to spolu zvládnou i bez ní. "Bylo by to v každém případě potřeba. Ale jí z té nemocnice vyhodili. Nejsou místa. Do jakého zařízení bych ji měl dát? Jedině do blázince. To zase na to ona není," zdůrazňuje. "Bude chodit dvakrát týdně externě za docentem, který ji bude hlídat," dodává.

Jak to zvládá sám Krampol? "Já si to nesmím připouštět, to bych se jinak zbláznil. Ona to fakt není sranda. Kdo to nezažil, tak si to nedovede představit," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám