Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Bohyně z filmového plátna Gina Lollobrigida se po několika letech objevila na veřejnosti. V Římě oslavila devadesátiny jako žijící filmová legenda.

Hvězda filmů Fanfán Tulipán, Římanka či Italské prázdniny se před kameru postavila už po skončení druhé světové války a stala se sexsymbolem italské kinematografie. V době její největší slávy jí nejvíce konkurovala Sophia Loren (89).

„Nikdy jsem nechtěla s nikým soupeřit. Vždycky jsem byla jednička. Všeho jsem dosáhla vlastními silami, nespoléhala jsem se na pomoc producentů,“ prohlásila Gina, již sebevědomí neopouští ani po dovršení devadesátky. Herečka už dříve tvrdila, že svár uměle vytvořila a přiživovala samotná Loren.

„Co je to 90? 30 + 30 + 30. Stárnutí není pro ženy jednoduché, ale život mě naučil čelit nejedné nepříjemnosti,“ dodala filmová legenda. Gina Lollobrigida završila hereckou kariéru s koncem minulého století. V posledních letech o ní bylo slyšet především kvůli sporům.

U soudu se střetla se synem Milkem Skoficem, který chtěl omezit hereččinu svéprávnost kvůli obávám o její majetek, po němž prahli její mladší milenci. Nejspíš nebyl až tak daleko od pravdy, protože Gina údajně proti své vůli vstoupila do manželství s o 34 mladším Javierem Rigauem y Rafolsem, čímž opět zaměstnala své právníky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám