Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V úterý si přivezl manželku Haničku z nemocnice, kde ležela na oddělení psychiatrie. A hned druhý den musel Jiří Krampol (85) splnit pracovní povinnost a představit v rámci karlovarského festivalu knihu o Belmondovi, jemuž roky propůjčuje svůj hlas. Ale by opravdu hodně nervózní.

"Přijel jsem jenom na skok a rychle zase pospíchám za Haničkou do Prahy. Je nemobilní, nemůže být dlouho sama," svěřil Super.cz herec, který je sám na pokraji zhroucení a dělá si o manželku velké starosti.

Hanku vyzvedl v nemocnici po čtrnáctidenní hospitalizaci na oddělení psychiatrie a radost z toho nemá. "Opustili jsme nemocnici nedobrovolně. Doslova ji vyhodili kvůli nedostatku lůžek," postěžoval si nám.

"Nyní bude Hanka docházet na léčení ambulantně. Doufejme, že to bude dostačující. Samozřejmě by bylo lepší, kdyby byla v nemocnici. Ale kam ji mám dát? Do blázince? Tam nepatří," rozčílil se Krampol.

Nyní na sebe musí Hanka dávat velký pozor. "Rozhodně už nebude brát léky, co dům dal. Na bolest má přesně předepsané léky z nemocnice, které bude užívat. Na jiné, které jí seženou všichni možní kamarádi, může zapomenout, jinak to špatně dopadne," dodal Krampol, jenž ve Varech představoval knihy Jean-Paul Belmonda Mých tisíc životů a Belmondo o Belmondovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám