Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro parádu se musí trpět. Ve své vlastní kolekci šperků sice topmodelka Pavlína Němcová (52) navrhuje spíše éterické lehounké kousky, ale na otevření luxusního obchodu se šperky dorazila s mohutnou výrazně zdobenou těžkou čelenkou. "Nejsem za princeznu, ale za carevnu," smála se Pavlína.

Skoro jsme měli strach, aby ji z tíhy nerozbolela hlava. "Těžkou hlavu mám, ale cítím se v tom výborně. Myslím, že je to hezká změna na jeden večer. A když bude nejhůř, tak vždycky jsou tady nějaké prášky na bolení hlavu. A věřím, že je potřebovat nebudu. Něco to váží, ale dá se to unést," doplnila s úsměvem Němcová.

Ta se ve Varech zdržela pouze jeden den. "Ráda si čas užiju úplně někde jinde a s lidmi, které mám ráda. I když vás mám samozřejmě taky ráda. Dneska vás ráda vidím a zítra už zase někoho jiného," pokračovali jsme v rozhovoru v lehčím duchu.

O Pavlíně se ví, že má poměrně čerstvou novou lásku. "Všechno je, jak má být. Kdo dneska může říct, že je úplně šťastný. Myslím, že je to o té spokojenosti. A já jsem spokojená. Jsem ráda, za každý den, kdy jsem zdravá, lidé, na kterách mi záleží, jsou také zdraví a daří se jim. To je pro mě nejdůležitější," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám