Hlavní obsah
Článek

Horké letní počasí klade na spodní prádlo dva odlišné požadavky. Mělo by být prodyšnější než jindy a zároveň by mělo splňovat i vyšší estetické nároky, častěji totiž bývá vidět. Povolené jsou také odvážnější barvy i vzory, léto je k nim o něco tolerantnější.

Rudá jako symbol ženskosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Okouzlující vzhled ňader vám pomůže vytvořit správně střižená podprsenka. Model Nina má vyztužení pomocí klasických kostic. Ty určí základní tvar prsů. Košíčky jsou naopak nevyztužené, tedy kopírují jejich přirozený vzhled. Oslnivě krásná krajka a uhrančivá barva jsou hlavní ozdobou této podprsenky. Tento model sluší a perfektně sedí i ženám s většími prsy.

Perfektně vypadá, perfektně sedne

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jednou z největších favoritek na Astratex.cz je podprsenka Maia 4D. Její kouzlo spočívá v tom, že se díky materiálu, ze kterého je vyrobena, dokonale přizpůsobí přímo vašemu tělu. Uvnitř totiž ukrývá termoresponzivní vrstvu, díky které se podprsenka vytvaruje přesně podle poprsí. Košíčky jsou lehké, vzdušné a ňadra se v nich nikdy nepotí, což oceníte v parných dnech. A barevné varianty? Něžné a elegantní, čerstvou novinkou je mocca odstín. Decentní krajka ve stejném tónu ještě posiluje atraktivitu nového provedení podprsenky.

Rafinovaná kráska se strappy?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co dělá podprsenku Jeanne tak přitažlivou, to je dokonalá kombinace krásné krajky, klasického tvaru košíčků a neodolatelných strappy pásků. Ty jsou v tomto případě „falešné“, jsou totiž jemným, téměř neviditelným tylem připoutány k podprsence. Kontrast sněhobílé barvy a opálené pokožky má v létě šanci krásně vyniknout. Jeanne je podprsenka zdánlivě jednoduchá, ve skutečnosti ale pěkně rafinovaná…

Otevřený dekolt? Bardot podprsenka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Byla by škoda si neužít času, kdy nemusíme mít oblečení kvůli chladu zapnuté až ke krku, kdy se naopak můžeme trochu více odhalit. Do letních šatů s otevřenými výstřihy vyzkoušejte typ podprsenky, kterému se říká Bardot. Ano, název získala po slavné herečce, která s hlubokými výstřihy opravdu uměla zacházet. Podprsenka Simone Grand Bardot se navíc může pyšnit překrásnou kresbou krajky. Kontrast béžové a černé je osvědčený a velmi efektní.

Stvořena k obdivu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dvě podprsenky v jednom modelu se ukrývají v podprsence Charm Double Push-Up. Jak už název napovídá, „skrývá“ v sobě podprsenku s Push-Up gelovými vycpávkami. Ty prsa objemově doplní, pozvednou a tím i opticky zvětší. Vrchní vrstvu tvoří „závoj“ z překrásné – decentně průhledné krajky. Tedy lehce zahalí, ale přitom zcela nezakryje. Efekt tohoto kousku oceníte nejen v dekoltu trička nebo v rozepnutém výstřihu halenky.

Další články

Načítám