Hlavní obsah
Článek

Po Umě Thurman a Karolíně Kurkové dorazila na filmový festival i Monika Štiková. I když ji do Karlových Varů Jiří Bartoška určitě osobně nepozval, neodolala pokušení přiblížit se skutečným celebritám.

Korpulentní nepřírodní blondýnka má za sebou účinkování v reality show Tchyně. I když na televizní obrazovce převedla strhující výkon, jako herečku ji bohužel označit nelze. Štiková vytušila zvýšenou přítomnost fotografů a vypravila se do míst, kde před pěti lety došlo ke skandálu, díky němuž se krátce proslavila celá rodina Štikových.

Na festivalu totiž tehdy prasklo, že Ornella udržuje poměr s Pepou Koktou, který byl v té době ještě manželem Gabriely Partyšové. Úlet, který rozvířil vody českého šoubyznysu, překvapivě přerostl ve spokojené manželství. Ornella a Pepa jsou rodiči čtyřletého Quentina, který mohl být teoreticky počat právě v Karových Varech. Přesto se maskotem festivalu nestal.

Zatímco Ornella po slávě nejspíš nikdy příliš netoužila, její matka očividně prahne po pozornosti a v lázeňském městě se cpe před objektiv snad i nic netušícím turistům. Monika nemohla filmovou událost roku ani letos vynechat. Ve Varech si připadala jako ostře sledovaná celebrita, i když VIP vstupenky do kina na ni nečekaly a pít musela za svoje peníze. Bezplatně si mohla dopřát pouze léčivé prameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám