Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V téhle podobě herce Tomáše Matonohu (53) neznáme. Na karlovarský filmový festival totiž nepřijel představit žádný film, ale vystoupil tady se svojí kapelou Inspektor Kluzó a pokřtil i singl k připravovanému albu. Ovšem nezazpíval. To obstarala majitelka stříbrné příčky ze soutěže Hlas Česko Slovenska Vendula Příhodová.

"Zaprvé zpívá líp než já, i když v té kapele také zpívám asi čtyři nebo pět věcí. A navíc jsme měli zkrácený čas, tak jsme všechny věci, které máme běžně na repertoáru, nezařadili," vysvětlil Tomáš. Zajímalo nás, proč tedy nevystupuje třeba v muzikálech, když se věnuje zpěvu. "Dostal jsem několik nabídek, dokonce i velké hlavní role. Ale myslím, že každý by se měl držet svého kopyta. Jinak se zpívají věci, které si napíše člověk sám do své vlastní polohy, než abych se trápil na korepeticích," vysvětlil nám Matonoha, který pro kapelu také skládá.

Léto bude Matonoha trávit Prázdninami. A to opravdu s velkým P, protože natáčí druhou řadu slovenského seriálu Prázdniny, jehož první řada poběží u nás na Primě. "Je to v podstatě celé léto vyjma dovolené, ale užiju si to i tak. Budu tam už druhé léto a je tam nádherně, je to napůl natáčení a napůl relax v krásné slovenské přírodě na Myjavě," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám