Hlavní obsah
Článek

Herečka Ivana Chýlková (60) dorazila na karlovarský filmový festival jen na pár hodin, takže na rozdíl od svých kolegyň, které zde setrvávají déle, měla výhodu, že nemusela řešit outfity na akce. Příští rok tomu ale zřejmě bude jinak. Po delší pauze půjde z filmu do filmu.

Ivana přijela představit svůj artefakt, vytvořených z kokosových ořechů, který zdobí známý párty stan u Hotelu Thermal. "Vzhledem k tomu, že zadání bylo pomalovat ořechy a já horko těžko namaluju sebe, byl to oříšek, tedy spíš pořádný ořech. Pomohla mi moje kamarádka, režisérka Michaela Pavlátová, a její přítel Vratislav Hlavatý. Dostali od mne zadání na téma Život ve Varech. Jsou to dvě hlavy, jedna s tváří plnou očekávání, co se asi bude dít, a druhá už má obličejů víc, protože člověk po pár dnech pobytu už neví, kde mu hlava stojí," vysvětlila svůj záměr.

Herečka také nebude vědět, kde jí hlava stojí. Nikoli ovšem kvůli karlovarskému dění. "Mám hrozně učení, protože budeme mít ve Studiu Dva s Alicí Nellis premiéru hry Petra Zelenky Věra a mám tam šíleně textu. Do toho ještě točím, takže celé léto nebudu vědět, kde mi hlava stojí," smála se s tím, že ve Varech stráví jednu noc a v plánu má jeden film a posezení ve vinárně.

"Před dvěma dny jsme dotočili film s Olgou Dabrowskou Děti samotářů. Teď budu točit Backstage, což je česko-slovenská koprodukce. A po premiéře Věry, která je v půlce října, začnu točit s mladým režisérem Tomášem Pavlíčkem film Sešlost," vypočítala, že bude v jednom kole. "Tak je to vždycky. Buď všechno, nebo nic. To znáte," míní herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám