Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Veronika Vařeková (40) už se v Česku vyskytuje opravdu výjimečně. Za svůj druhý domov totiž považuje New York.

Ale překvapivě už nežije modelingem. Jak Super.cz prozradila jedna z nejúspěšnějších krásek Česka, modeling už pověsila na hřebík.

"Modelingu už se nevěnuji, když něco nafotím, je to většinou spojené s mýma aktivitama v Africe. Všechno má svůj čas a moment, mě to přestalo dávat smysl. Když se najde nějaká nabídka, která je zajímavá a dá se spojit s tím, co dělám, tak to neodmítám. Ale není to už můj hnací motor," řekla Super.cz Vařeková na UniCredit párty v Karlových Varech, kam vyrazila s kamarádkou modelkou Terezou Maxovou a tenistou Radkem Štěpánkem.

Čemu se Vařeková momentálně věnuje? "Zaměřuji se na ochranu divočiny, v Tanzanii jsme zainvestovali například do agrikulturní farmy, je toho hodně," vysvětlila Vařeková.

Na párty vypadala božsky a je velká škoda, že už se modelingu nevěnuje. "Vlásky trvaly asi 45 minut, make-up tak půl hodiny," dodala Vařeková, která byla před lety vdaná za bývalého hokejistu NHL Petra Nedvěda.

Reklama

Další články

Načítám