Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenista Radek Štěpánek využil volna a vyrazil na dva dny na filmový festival do Karlových Varů. A protože je momentálně bez partnerky, doprovod si našel nejkrásnější z nejkrásnějších. Ve Varech letos rozhodně nemá konkurenci. Do Varů dorazil s modelkami Terezou Maxovou (52) a Veronikou Vařekovou.

"Jsem tu s našimi bohyněmi, je mi ctí a národním svátkem," řekl Super.cz s úsměvem Štěpánek. "Známe se spoustu let, sešlo se nám to tak, že jsme mohli společně vyrazit," dodal Štěpánek, který je také velkým podporovatelem nadace Maxové.

"Spojujeme síly spoustu let, letos Radek bude určitě na Vítkově na TeriBearovi, dnes jsme pomohli i Daniele Peštové (53) a nadaci Alsa, byli jsme podepsat šampaňské," prozradila Maxová.

Štěpánek má po náročné operaci bederní páteře, kterou absolvoval v březnu, už několikaměsíční tenisovou pauzu, nyní se zase pomalu vrací. "Mám za sebou první měsíc tréninků, zatím zdraví drží, absolvoval jsem kontrolní vyšetření a pokračuji v tréninku. Pauza byla dlouhá a cesta zpět bude také dlouhá. Věřím, že stihnu konec této sezóny," dodal Štěpánek.

Tereza Maxová po festivalu v Karlových Varech odlétá zpět za rodinou. "Už jsem v Čechách týden, děti jsou v Turecku s tatínkem, vracím se za nimi, těším se za nimi. Pozítří už letím domů," dodala.

Reklama

Další články

Načítám