Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na Instagramu více či méně odhalenou Emily Ratajkowski (32) sleduje přes 13 miliónů fanoušků, na filmovém plátně ji ale její obdivovatelé bohužel příliš nevídají. Na vině mají být paradoxně její prsa, jimž vděčí za svou popularitu.

Úspěch v modelingu Emily ke spokojenosti nestačil. Krásná brunetka chtěla světu dokázat, že není jen ramínkem na šaty a odstartovala hereckou kariéru. Po thrilleru Zmizelá, kde ztvárnila milenku Bena Afflecka, si se Zacem Efronem zahrála ve filmu We Are Your Friends. Loni ani letos se však v kinech neobjevila a její vyhlídky v Hollywoodu nejsou moc nadějné.

„Každý tvrdí, že jsem strašně sexy. Ve výsledku mi to ale škodí. Režiséři mě nechtějí obsazovat, protože mám příliš velká prsa. Co je na nich špatného? Je to krásný symbol ženskosti,“ posteskla si Emily v australském magazín Harper´s Bazaar.

Vnadnou herečku a modelku zklamal přístup producentů, kteří ji vnímají jako sexsymbol a odmítají jí svěřit náročnější roli, v níž by mohla předvést více než jen svlékání. Problém možná nebude ani tak v Hollywoodu, ale v samotné Emily Ratajkowski. Kdyby se na Instagramu tolik nesvlékala, jejím ňadrům by nejspíš nebylo věnováno tolik pozornosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám