Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nastává ten nejlepší čas pro předvedení krásného dekoltu. Není to nic nepatřičného, vždyť muži tuto partii považují za jednu z nejkrásnějších. Vzhled dekoltu tvoří z velké části dobře vybraná podprsenka. Ukážeme vám modely, které umí vykouzlit neodolatelný „žlábek“, na kterém spočine nejedno oko.

Pro milovníky umění

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka Angelia zaujme každou ženu svým vzhledem. A co teprve, když ji oblékne a zjistí, jak krásná ňadra umí vykouzlit. Díky propracovanému střihu se do ní prsa krásně uloží a dojem, který tím vznikne, je úchvatný. Výsledný efekt podtrhne orámování výraznou krajkou. Umělecké dílo je rázem na světě. A věřte, že sběratelů, které tento vzácný kousek zaujme, se najde dost.

Neodolatelný střed dekoltu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Překrásný a žádoucí žlábek mezi prsy vám vytvoří podprsenka Vestia Black. Je opatřená krajkovým povrchem, uvnitř ale skrývá vycpávky. Ty můžete vyjmout a podle potřeby je nahradit třeba o velikost většími nebo speciálními silikonovými. Efekt nadzvednutí prsou a jejich přiblížení k sobě má za následek vytvoření neodolatelného středu dekoltu. A věřte tomu, že účinek bude mimořádný!

Strappy upoutají chlapy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete-li veškerou pozornost zaručeně upoutat ke svému dekoltu, vyberte si podprsenku se strappy. Strappy jsou dekorativní pásky, které ze spodního prádla dělají součást outfitu. Největší chybou by bylo je schovávat, byly stvořeny k ukazování! Můžete je ale kdykoliv odepnout. Podprsenka Tracy Strappy si vás navíc podmaní kouzelným odstínem módní lososové.

Rafinovaná. Elegantní. Svá.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jednou z nejoblíbenějších podprsenek na e-shopu Astratex.cz je jednoznačně model Jeanne. Je to skutečná perla mezi podprsenkami. Najdeme u ní falešné strappy pásky. Se zbytkem podprsenky jsou propojené průhledným tělovým tylem. Její nevyztužené košíčky dávají rafinovaně vyniknout přirozené křivce ňader, která tvarově formují pouze klasické kostice. V dekoltu je nepřehlédnutelná!

Klasika se zaručeným výsledkem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka v klasickém střihu a barvě nikdy nezklame. Přesně takovou klasikou a stálicí je model Lilis. Bílá bude vždy patřit mezi oblíbené barvy spodního prádla. Evokuje čistotu a nevinnost. Když je taková podprsenka v dobře padnoucím, léty ověřeném střihu, je výsledek téměř jistý. Podprsenka Lilis vaše ňadra nadzvedne, vyplní a dodá jim krásný tvar. Díky tomu i mezírka mezi prsy získá přesně ten správný vzhled.

Další články

Načítám