Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) si z Varů odskočila domů za dětmi a také oslavit manželovy narozeniny. Už je ale zase zpátky a v dalším rafinovaném modelu ze své vlastní kolekce. Závidět by jí mohla i chytrá horákyně. Svoje luxusní tělo sice odhalila, ale zároveň neukázala nic z intimnějších partií.

Na Andreu jsme si museli opět trochu počkat, protože ji povinnosti a rodinná oslava zdržely, ale výsledek stál opět za to. Verešová jako jedna z mála přítomných dam pochopila správně zadaný dress code na Unicredit párty, tedy smart casual s červenými doplňky.

"Se Zuzkou Lešák se snažíme o čistý minimalismus, ale udělat z něj zajímavý styl. Podle mě je to o tom být na hraně rafinovanosti, aby vynikla ženskost. Sexy, ale tak akorát," svěřila o svém modelu s rafinovanými průsvitnými vklady.

Poradit se se svým stylistou prý ale nestihla, takže doplňky v podobě rudých botek Louboutin, které dostala loni od manžela a vzala si je poprvé, své oblíbené kabelky Bottega Veneta, do které se prý vejde úplně všechno, a diamantových šperků Inbar Diamond si vyladila sama. "Někdy je to s tak drahými šperky trochu otrava, protože si je musím hlídat, aby někde něco nezůstalo," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám