Hlavní obsah
Článek

Mezi pravidelné hosty filmového festivalu v Karlových Varech patří i Michal Horáček s manželkou, kostýmní výtvarnicí Michaelou Horáčkovou Hořejší. Ta sice zaskočila jen na jednu párty, ale představovaly se na ní její kostýmy k druhé řadě seriálu První republika. A má i řadu dalších projektů, takže sama pro sebe si nic navrhnout nestačila. Ukázala se tedy v róbě od kamarádky Liběny Rochové, pod kterou se nedala vzít podprsenka.

"Jsem klasická kovářova kobyla, která chodí bosa. Takže když mě nepotkáte v černém, tak jsou šaty od někoho jiného než ode mne. Tohle je, myslím, úplně signifikantní model z Liběniny kolekce. Cítím se v něm hrozně krásně a myslím si, že Liběna vždycky ví," řekla nám k šatům s odhalenými zády, pod než se rozhodně nedala vzít podprsenka.

"Ve Varech jsme jen na otočku, takže jsem si přivezla jen ještě jedny rezervní šaty, speciálně pro tuhle Unicredit párty. Kdyby se mi tyhle šaty zdály příliš odvážné. Záda v pohodě, ale z boku by to mohlo být až moc, ale zatím to všechno drží, takže dobrý," smála se.

Kromě kostýmů pro První republiku, ze kterých se těší, ji čeká i další práce, z níž část musí stihnout ještě před plánovanou dovolenou. "Točíme kriminální minisérii Vzteklina, dotočili jsme nádhernou vánoční pohádku s Karlem Janákem, která půjde 25. prosince, a ještě mě čeká hrozně hezká čestná práce na krásném scénáři pana Jiřího Stránského na téma návratů pilotů RAF do vlasti a jejich dalších, často velmi smutných, osudů," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám