Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z největších událostí roku je jednoznačně párty známé banky v rámci filmového festivalu v Karlových Varech. Největší boháči a hvězdy se na Unicredit párty připravují několik měsíců. Přítomni byli miliardáři Michal Horáček nebo David Beran, partner modelky Terezie Dobrovolné, která má už za pár dní rodit. Podávaly se nejvybranější lahůdky, mořské plody, vyhlášení kuchaři před hosty porcovali čerstvého tuňáka, pila se nejlepší vína nebo šampaňské.

Letos pořadatelé překvapili dress codem. Žádná velká večerní. Dress code byl smart casual s prvky červené, tedy červenými doplňky. Většina hvězd to splnila na jedničku, ale byli i tací, kteří si s tím hlavu nelámali a hlavní bylo především oslnit a být nepřehlédnutelný.

Mezi takové patřily Monika Koblížková, Natali Ruden, Michaela Horáčková nebo Renata Langmannová. Všechny zvolily velkou večerní.

Kdo se naopak trefil do černého a držel se předepsaného dress codu, byli Nikol Švantnerová, Andrea Verešová, Zuzana Belohorcová, Karolína Ludvíková, Bára Mottlová, dcera Libuše Šmuclerové Justýna, Radek Štěpánek nebo Kryštof Mucha s manželkou. Tleskáme!

Reklama

Další články

Načítám