Hlavní obsah
Článek

Karel Gott (†80) opět ohromil rockery! V sobotu večer vystoupil na rockovém festivalu Topfest v Piešťanech. Diváci rockového festivalu ho nechtěli pustit z pódia a vyžádali si tři přídavky.

Bylo to Gottovo druhé vystoupení na rockovém festivalu po účasti na Rock for People v roce 2013. Na reakce nadšených fanoušků se podívejte ve video ukázce.

Diváci rockového festivalu 41násobného zlatého slavíka vyvolávali už v průběhu vystoupení Petra Koláře (56) a Ilony Csákové (53) masivním skandováním „My chceme Karola“.

Gott nastoupil za nadšení mladých i starších fanoušků, které vydrželo v průběhu celého jeho asi čtyřicetiminutového vystoupení. „Organizátoři si asi řekli, že s pozváním Káji si musí pospíšit,“ vtipkoval na začátku Gott.

Mistr diváky nezklamal a zařadil do programu všechny své slavné písně od Zůstanu svůj, Trezor až po Lady Carneval.

Ke konci mu diváci zazpívali Zvonky štěstí a Gott neskrýval dojetí. „To se mi ještě nestalo, aby mi na konci diváci sami zazpívali píseň,“ řekl.

Na Topfestu vystoupili také waleští rockeři Skindred, indie rocková kapela Bastille, skotská zpěvačka Amy Macdonald a zpěvák a skladatel Rag'n'Bone Man. Na festivalu zahráli rovněž české kapely Kabát a Citron i řada slovenských skupin. Organizátoři měli problémy s hlavním pódiem, na němž páteční bouře poškodila střechu. Vystoupení největších hvězd proto přesunuli na menší stage do stanu.

Reklama

Další články

Načítám