Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že spory mezi bývalou manželkou sportovního komentátora Roberta Záruby, moderátorkou Světlanou Witowskou, a jeho současnou přítelkyní, reportérkou Norou Fridrichovou, neexistují.

Deník, který se celé kauze věnoval, mimo jiné  uveřejnil rozhovor s Witowskou, v němž měla uvést, že ji Fridrichová kontaktovala s tím, zda jí nebude vadit, že bude chodit s jejím exmanželem. Moderátorka to ale zásadně popírá. "Nikdy a nikomu jsem neřekla, ze by mě Nora Fridrichová žádala o svoleni ke vztahu s mým bývalým manželem Robertem Zárubou," napsala mail Super. cz, který tištěný sobotní deník Aha citoval jako zdroj informace.

"Tuto větu a dalsi přímou řeč v této souvislosti si deník Aha vymyslel a poté, co jsem je vyzvala ke stažení lživé informace, ji okamžitě stáhli ze svých stránek," doplnila. Tak se i na internetových stránkách deníku stalo. Mezitím už se ale stihla naštvat Nora Fridrichová, která to pokládala za autentický rozhovor. Dámy si už vše naštěstí vysvětlily a chtějí, aby to věděli i ostatní.

"Stejně tak není pravda, ze s Norou spolu nemluvíme a že na svého bývalého manžela žárlím. Jsou to lži a výmysly, kterými se někdo snaží poškodit mou rodinu a to si opravdu nenechám líbit," snad už definitivně uzavřela celou pseudokauzu Witowská.

Reklama

Další články

Načítám