Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss ČR 1997 Terezie Dobrovolná (42) bude trojnásobnou maminkou. Bývalá modelka čeká třetího potomka s jedním z nejbohatších Čechů, podnikatelem Davidem Beranem. A bude to opět holčička. Dcery Kristýna a Kateřina se už brzy mohou těšit na sestru.

"Přiznám se, že jsem minulý rok vůbec netušila, že mě něco takového čeká. Je to absolutně nečekané miminko, je to dar," řekla Super.cz na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech Terezie.

Přijela jen na skok užít si párty, dnes už odjela za rodinou domů. "Karlovy Vary jsem si nechtěla nechat ujít, brzy mě čekají krásné mateřské povinnosti jako kojení. Je to poslední příležitost se dostat mezi lidi. Jen je škoda, že nebudu mít čas si to tady víc užít, pojedu ráda v klidu domů, už je i jeden večer pro mě náročný," usmála se Dobrovolná.

Šaty si vzala vlastní. Pořídila si je loni v Dubrovníku. "Naivně jsem si myslela, že v Elle Beauty Lounge nějaké šaty najdu, ale při mých mírách jsem se do ničeho nevešla. Vzala jsem si šaty, které jsem si pořídila v Dubrovníku od jedné paní návrhářky a sedly skvěle," dodala Dobrovolná.

Reklama

Další články

Načítám