Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Největší hvězdy přicházejí poslední. Tohoto hesla se drží modelka Andrea Verešová (43), která na slavnostní zahájení karlovarského filmového festivalu dorazila, až když začal zahajovací ceremoniál. Tak jsme měli aspoň čas v klidu probrat její róbu. Podprsenka pod ní chyběla a v některých okamžicích to vypadalo, že i kalhotky zapomněla Andrea doma.

Tak to ovšem nebylo, pod model, který si v rámci své značky Black Eve navrhovala, bylo rafinovaně všité body, které si Andrea ještě o kousek vystřihla, aby byla víc sexy. Rozhodně se jí to povedlo.

"Díky tomu, že už máme se Zuzkou Černou navrženou novou kolekci, mám kam sáhnout. Jen jsem se rozhodovala, jestli zelené, modré, červené, bílé nebo černé. Výběr to byl na poslední chvíli," svěřila.

"Já nevím, jak to dělám, že se mi skoro vždycky povede přijít poslední. A když dorazím včas, tak se buď nudím, nebo se zruší program, anebo je nějaká katastrofa, třeba že si zapomenu šaty nebo šminky. To už je můj osud," smála se Andrea, která ovšem tentokrát měla k pozdnímu příchodu pádný důvod. Teprve v poledne před openingem přiletěla z Francie, kde natáčela Pevnost Boyard pro slovenskou televizi.

"O tom ještě nemůžu mluvit, je to tajné. Ale pravda je, že jsem byla ve Francii pracovně, ani jsem nevěděla, jestli to sem vůbec stihneme. Chtěla jsem si ještě užít děti, jež mi gratulovaly k narozeninám, které jsem měla den předtím. Ale aspoň mě doprovázel manžel, tak jsme mohli zajít na romantickou večeři," vyprávěla nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám