Hlavní obsah
Článek

Prázdniny začaly, ale volno si neužívají jen děti, ale i herci a herečky, kteří mají v létě přeci jen víc volna než v jiném období. Na letní dovolenou se chystají i protagonisté seriálu Ohnivý kuře.

Kde diváci uvidí například Betku Stankovou (44) a Kristýnu Leichtovou (38) v plavkách? „Vypadá to na jih Francie a Slnečné jazerá na Slovensku, kde mám rodinu. Zbytek se uvidí podle časových možností,“ prozradila Stanková, jež ve Francii zbožňuje hlavně Provence.

„To je nádherný kraj a asi top z toho, co jsem měla možnost navštívit. Ale hodně míst jsem ještě neviděla, věřím, že je spousta dalších, na které by nám nestačila celá stránka,“ dodala herečka.

To Leichtová zatím vůbec neví, kam v létě zamíří. Ale možná se na dovolené potká se Stankovou, protože také zbožňuje Francii. „Prázdniny jsem jako malá trávila různě, ale každý rok jsme s babičkou a dědou jezdili na rekreaci na Lipno na Šumavě. A kromě toho, když to vyšlo, jsme podnikli cestu k moři do Chorvatska,“ zavzpomínala na dětství Leichtová.

Na dovolenou už se moc těší i fešák David Gránský (32), kterého čeká pestrý program. „Najeli jsme na režim, kdy na dovolenou vyrážím s celou rodinou. Je to paradox, v pubertě touží člověk jezdit na dovolené sám, bydlet sám, a já teď po roce zjišťuji, jak se těším na to, až strávím týden nebo dva právě s rodinou. V zimě jsme jeli do Egypta a bylo to skvělé. A v létě vyrazíme do Španělska na Mallorku. A pak mě přítelkyně k narozeninám vezme do Anglie do ateliérů, kde se natáčel Harry Potter, kterého od malinka miluju. Na to se moc těším,“ prozradil herec.

A kam zamíří herečka Iva Janžurová (82)? „Já to pořád nevím. Myslím ale, že nejspíš zůstanu v českých lesích a hájích. Tady si můžu sednout do auta a někam odjet, to mě uchovává v klidu, když nebudu spokojená, tak můžu vyzkoušet něco jiného,“ míní Janžurová, jež ráda relaxuje na své chalupě v jižních Čechách.

Reklama

Další články

Načítám