Hlavní obsah
Článek

Když se v zahraničí řekne Česká republika, starší si patrně vybaví Jaroslava Haška, o něco mladší Václava Havla, Dominika Haška, Petra Čecha nebo Jaromíra Jágra. Ti úplně nejmladší pak Michala Floriana! Má fanoušky i odpůrce z celého světa. Někteří si o něm myslí, že neumí do dvou počítat, ukazují na něj jako na hrozný příklad toho, kdo má jednou tvořit budoucnost České republiky, jenže jeho nedávné vysvědčení je přesto plné překvapení!

Tenhle desetiletý prcek točí na internetu praštěná a provokativní videa, nebo písničky, které mají podle zlých jazyků svou kvalitou moc rozervat posluchačům vnitřnosti.

Žák čtvrté třídy základní školy působí na kanále Mishovy šílenosti (vypadá to, že vše vzniká coby promyšlená strategie jeho bráchy Oldy, který sám točí pod nickem Metadon), zaujal i zahraničí, a tak by si jeden skoro řekl, že ve škole musí propadat, jelikož by ji při té vší slávě nemohl stíhat.

Jenže Míša na konci školního roku zveřejnil vysvědčení s jasným vyznamenáním. A jak je u něj zvykem, haterům, které ve videích představuje jako staré a tlusté chlapy s podivnými choutkami, to pořádně omlátil o hlavu.

„Jestli už jste ode mě chytili cancer (rakovinu – pozn. red.), tak už máte taky samý jedničky jako já,“ vysmál se jim.

Floriana nejvíc proslavilo to, že se o něm zmínil nejpopulárnější tvůrce videí na světě PewDiePie.

Písničku Pokémon GO Song s neuvěřitelně pitomou a pro někoho chytlavou melodií díky tomu vidělo 56 miliónů lidí (jeho videa mají celkově stovky miliónů zhlédnutí) a Michal od té doby asi peníze za reklamu před spuštěním videí přehrabuje virtuálními vidlemi.

Zpíval ale i o dalších známých hrách, hodně často zapěje svým nenávistníkům, kteří se opravdu chovají divně na to, že jde o desetiletého kluka, dostalo se však i na Donalda Trumpa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám