Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Většina lidí zná především jeho hlas z dabingu, ale ani obličej vyloženě nemá noname. Řeč je o Janu Maxiánovi, který byl členem dnes již zaniklé populární skupiny Nightwork, v jejímž videoklipu k songu Globální oteplování si zahrál zženštilého kněze. A právě Maxián, který je v soukromí pyšným otcem, se má stát jednou z hvězd čtvrté řady „travesti soutěže“ Tvoje tvář má známý hlas!

Že se stát má, píšeme jen proto, jelikož umělci, kteří smlouvu s Novou již podepsali, totiž mohou do začátku natáčení ještě svůj souhlas odvolat, v tu chvíli by za ně nastupoval vybraný náhradník.

Podle ohlasů z Novy byl ale Honza z nabídky nadšený a ochotně souhlasil.

Jeho herecké mistrovství dosud můžeme dnes a denně obdivovat z televize, protože umí parádně nadabovat snad i třísku. Teď se ale konečně pořádně proslaví i jeho tvář.

Dalším potvrzeným jménem je podle našich zdrojů muzikálový zpěvák Jan Kopečný. Již dříve jsme také psali o Richardu Genzerovi, Jitce Boho a živočišné Anetě Krejčíkové.

A zdá se, že diváci na hru s převlékací show ochotně naskakují, takže i podzimní Tvář bude velmi hojně sledovaná, stejně jako ty předchozí.

Reklama

Další články

Načítám