Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Mezinárodní filmový festival večer kromě čerstvého držitele Oscara Caseyho Afflecka zahájí i Uma Thurman (53), která je už od včerejška na místě činu. Hvězda Tarantinových filmů si Karlovy Vary prohlédla ještě předtím, než město zaplaví davy filmových fanoušků.

V květnu Uma Thurman zavítala na festival v Cannes, kde zázračně omládla v nádherných růžových šatech. Už za pár hodin se ukáže, v jaké parádě se projde po červeném koberci v západočeských lázních.

Mia z filmu Pulp Fiction: Historky z podsvětí do Karlových Varů přiletěla v noci ze středy na čtvrtek se svými třemi dětmi. Včera vyrazila na procházku po kolonádě, kterou jí bohužel zkomplikovalo deštivé počasí. Herečka se maskovala růžovou bundou s kapucí. Večer už se vyfikla, ale vzhledem k venkovní teplotě si přes černý rolák přehodila ještě bílý svetr.

Uma nepatří ke hvězdám, které by do Karlových Varů přiletěly jen na otočku. Dnes večer na zahajovacím ceremoniálu převezme od Jiřího Bartošky (77) Cenu prezidenta festivalu. V Česku se zdrží celý víkend a v neděli v Letním kině uvede oba díly filmu Kill Bill.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám