Hlavní obsah
Článek

Letošní rok je pro fotbalovou primadonu mimořádně úspěšný bez ohledu na výsledky na hřišti. Cristiano Ronaldo (39) se už dočkal dvojčat, k nimž by měl přibýt další sourozenec.

Portugalský fotbalista už má sedmiletého syna Cristiana Jr., jehož matka není veřejně známá. Ronaldo k rozmnožování využil ženu, která se mu nebude plést do života a za svou službu dostala dobře zaplaceno. Stejně přišel i k nedávno narozeným dvojčátkům, která dostala jména Eva a Mateo.

„Jsem šťastný, že můžu v náručí držet dvě nové lásky mého života,“ napsal fotbalista k fotce se svými čerstvými přírůstky. Na sociální síti se prezentoval jako šťastný tatínek.

Sotva se Ronaldo pochlubil dvojčaty, zahraniční média už spekulují o tom, že do konce roku přivítá čtvrté dítě. Tentokrát by poprvé neměl k rozmnožování využít náhradní matku. Miminko mu má totiž porodit jeho oficiální partnerka Georgina Rodriguez. Důkazem jejího těhotenství má být fotka, na níž pár sedí na gauči a Ronaldo láskyplně hladí modelčino zakulacené bříško.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám