Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když čtyřiadvacetiletá rodačka z Karlových Varů Hana Soukupová ve svých čtrnácti začínala v modelingu, netušila, že bude muset srazit svoji cenu na minimum, aby mohla být v reklamě, která bude vidět i v Čechách. "Přiznávám, že jsem mezi skupinou holek jako Karolína Kurková nebo Denisa Dvořáková, o nichž se tady taky málo ví," řekla Super.cz hvězda pražského Fashion Weekendu.

Soukupová údajně slevila na své ceně jen proto, aby byla vidět v českém modelingu a natočila reklamu pro karlovarskou minerální vodu. "Přiznám se, že českou scénu nesleduju. Vůbec nevím, kdo je aktuální Česká Miss, ani s holkama od nás se moc nestýkám, a modelky známé v Česku neznám, " přiznala Super.cz. Hanka.

Ta má vysněné zakázky včetně kosmetických a módních kampaní, přesto se ale ráda vrací domů a chce, aby o ní bylo aspoň kvůli jejím nejbližším slyšet. "Ale víckrát než jednou za rok to není," upřesnila.

To se jí podařilo díky legendární reklamě na minerálku, která zaplatila její účast i na pražském Prague Fashion Weekendu, kde byla hvězdou přehlídky Nina Ricci. Na nejdelším mole ve střední Evropě v Pařížské třídě Praze byla její hvězdou.

"Zatím se mi nezhnusila, jen bych doporučila novou, vinnou příchuť," míní Hanka, která skutečně pije jen vodu a bílé víno. "No a a stříček je fajn," smála se. Modelka si nemůže stěžovat ani na soukromý život, Už pět let je vdaná ze dědice významné americké papírenské firmy Drewa Aarona. "Snažíme se, abychom bez sebe nebyli déle než tři dny. Chyběli bychom si," dodala.

S dětmi ale nespěchá. "Máme tři buldočky, kteří nám je zatím vynahrazují. Vím, že jsem mezi stejně starými kolegyněmi nemoderní, některé už mají tři děti. Ale já mám pocit, že ještě máme čas," domnívá se.

Vysvětlení má i na to, že je hodně hubená. "Nedržím žádné diety. Pravda je, že když si mohu vybrat mezi řízkem a dortem, vyhraje maso. Sladké moc nemusím. Ale tuším, že je to genetické. Tatínek si dá klidně denně polárkáč a vůbec to na něm není vidět. On je vychrtlý, ne já, " uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám