Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od Ameriky přes Japonsko až po Austrálii se tyto dny píše o české modelce Tereze Jelínkové a zahraniční média se předhánějí v superlativech. Půvabná, krásná, dokonalá… A vyzdvihují, že se jí podařilo to, co dosud žádné hvězdě před ní – stát se podruhé tváří slavné americké balené vody.

Je to jeden z mnoha významných úspěchů, kterých modelka Tereza Jelínková za oceánem dosáhla. Dlouhodobě spolupracuje s významnými módními návrháři, kteří si ji opakovaně zvou na své přehlídky, natáčí reklamy s hollywoodskými hvězdami a v módní branži se o ní mluví jako o „nejkrásnějším evropském importu“.

Mediální zájem, který se poslední dobou kolem Terezy celosvětově rozvířil, jí prakticky bezprostředně přinesl několik zajímavých nabídek v Anglii nebo ve Švédsku, kde v těchto dnech fotí módní kampaň. A Tereza připouští, že to zvyšuje i její cenu v téhle branži. „Každá úspěšná kampaň posouvá dál, přináší vám zajímavější nabídky a spolupráci s těmi nejlepšími,“ říká otevřeně. Právě množství zajímavých nabídek, které jí nyní přišly, možná o pár měsíců odsune její plánovaný přesun z Kalifornie, kde tráví vždycky více než polovinu roku, do Česka, kde se v poslední době zúčastnila prestižních přehlídek Natalie Ruden a Czech Fashion Week.

V každém případě je jisté, že tahle kráska s dokonalým tělem momentálně platí ve světě modelingu za jednu z největších hvězd.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám