Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to jen proto, že začaly divadelní prázdniny a muzikáloví zpěváci nemají do čeho píchnout. Představitel homosexuálního upíra Herberta z muzikálu Ples upírů Laco Hudec Šubrt už si svoje "píchání" pro chvíle volna našel. A to doslova. Již mnoha svým kolegyním spíchl z jejich starých džínů netradiční psaníčka a kabelky.

"Od psaníček a kabelek jsem pokročil, už mám i ruksak, letní tašku a zatím jen pro sebe jsem vytvořil nový model džínů z jedněch starých rozdrbaných, které jsem zalátal, a doplnil je asi tak stejně starou košilí a zavíracími špendlíky. Jsou to prostě věci z věcí a ty kalhoty znovu žijí," pochlubil se nám na oficiálním představení své značky, kam ho přišla podpořit řada muzikálových kolegyň.

"Jde o to, že v těch věcech, zatím tedy hlavně v džínách, jsou většinou příběhy. Jsou tam první rande, bujné párty i klidné procházky městem. A takhle je nevyhodíte, ale zase ožívají, vzpomenete si na ně, když si vezmete třeba to psaníčko," vysvětlil ideu svojí práce.

Na velkovýrobu to pochopitelně zatím nevypadá. "Třeba budu mít jednou továrnu, ale zatím to šiju já a pomáhá mi moje maminka," smál se Laco.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám