Hlavní obsah
Článek

Na podzim se chystá již čtvrtá řada reality show Tvoje tvář má známý hlas, a tak není divu, že přes všechna informační embarga, která Nova uvalila, se na veřejnost začala dostávat jména účastníků. Nechybí mezi nimi Jitka Boho, Richard Genzer nebo kráska, kterou „Nováci“ mohou znát z Ulice!

Marně se televize na Barrandově snaží ututlat, kdo na podzim bude okupovat obrazovky v její nejpodstatnější show. I když pomyslně u vchodu svého sídla postavila kulometná hnízda a adepti se na vrátnici hlásí pod věrohodnými falešnými jmény coby Franta Vomáčka nebo Amélie Otrlá, jsme v Česku, takže se tu stejně všechno vykecá.

Snad Tvář jednou nebude mít stejně dílů jako seriál, v němž krásná Aneta Krejčíková (32) vystupuje. Zatím ale diváky enormně baví a tak se televize snaží vytřískat z ní co nejvíc to jde.

Pokud Aneta, o které je tu celou dobu řeč, bude mít štěstí na mladé sexy zpěvačky stejně, jako Markéta Konvičková v trojce, diváci se mohou těšit na hodně odvážné kostýmy, v nichž možná ukáže mnohem více, než jsou diváci Ulice zvyklí.

Nedávno zasnoubená vnadná herečka je slušný talent a fanoušci ji mají rádi, protože se neupejpá.

Klidně velmi hojně ukazuje svou postavu, přestože má pár kilo navíc. Je to živočišná dívka, která by v Tváři mohla mít velký úspěch!

Reklama

Další články

Načítám